Møgeltønder Grenplads

Vigtig info om Møgeltønder Grenplads

Forrige år var kommunen nød til at lukke grenpladsen , da der var nogen som ikke kunne finde ud af at bruge pladsen/containeren til det som den er beregnet til. Den blev heldigvis genåbnet.

For 8 uger siden var der nogen som havde smidt foder/gødning i containeren. Nu var der atter for 14 dage siden nogen, som synes at ´man´bare kan læsse af på pladsen.

Der står en CONTAINER og der skal affaldet i. Og den er kun beregnet til haveaffald og lign., som ordet ´GRENPLADS ´ næsten siger sig selv.

Hvis det ikke kan lade sig gøre at brugerne forholder sig til det og sviner igen , så bliver pladsen desværre lukket permanent, hvilket går ud ove dem som ikke har bil/trailer. Der er pladser i alle småbyer , men kun i Møgeltønder at reglerne ikke overholdes.

Jeg er ikke meget for at man skal melde andre, men vil alligevel i denne situation opfordre alle der ser nogen som sviner eller smider plastik mm af der , også hvis I ser folk fra andre byer kommer hertil, at konfrontere dem med det og meget gerne ringe til mig , 40148596

DET SKAL KUNNE LYKKES AT HOLDE DEN ÅBEN.!!

Eller skal vi alle til Tønder fremover..

Pladsen vil blive åbnet igen ca 1 sep og være åben indtil vinterlukning.

 Mvh

Formand for TRANEN

Jens Nissen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *