Spring til indhold

Møgeltønder

Tilmelding medlemskab

Sådan tilmelder du dig motioncentret (husk at der også skal oprettes en personlig nøglebrik til kr. 50.00, som er en engangsydelse. Se hvordan du gør længere nede på siden)

Jeg er helt ny – hvad gør jeg?
Du starter med at oprette en profil her:

Efter oprettelsen modtager du en e-mail med en adgangskode, der skal bruges, når du vælger en af nedenstående abonnementer.

Jeg er medlem af Møgeltønder UIF – hvad gør jeg?
Du trykker på “Vælg” knappen ved det abonnement der passer til dig. Nu logger du på med dit mobilnummer eller din e-mail adresse som brugernavn og din adgangskode. Har du glemt din kode, trykker du på “Glemt adgangskode” og får tilsendt et nyt.

Du skal nu tilmelde dit Visa, Visa Dankort eller MasterCard til abonnementet, herefter vil det månedlige abonnement blive trukket automatisk på dit kreditkort.

Dagsbillet til Motionscentret købes her til kr. 25,-
Book og betal for resten af dagen, du modtager straks en mail med pinkode der giver adgang til centeret efter ca. 2 minutter.

For at være medlem af Motionscentret, kræver det at der oprettes en personlig nøglebrik (til at komme ind med).
Nøglebrikken koster et engangsbeløb på kr. 50,00.
Vælg “Nøglebrik til motionscentret kr. 50,-” og følg vejledningen.

Du får herefter en midlertidig PIN-kode, der giver adgang ved døren, når du har et gyldigt abonnement. Pinkoden skal bruges indtil du får udleveret en nøglebrik i motionscentret. Nøglebrikken udleveres i motionscentret, når der er instruktører til stede tirsdag (se tidspunkter under generel information).

Hvordan retter jeg oplysninger og abonnement?
Log på medlemslogin her og så kan du:
– Rette mine oplysninger.
– Opsige mit abonnement
– Tilmelde nyt kreditkort
Ønsker du at stoppe i nogle måneder og komme tilbage senere, skal du logge på og opsige dit abonnement – du kan altid starte igen.

Vejledninger:
Fejlet betaling
Skift kort
Pause fra abonnement
Afmeld abonnement og kort

Generelle problemer eller spørgsmål til tilmeldingen – kontakt Anette Iversen: ai@enjoyresorts.dk eller 30546799.