Spring til indhold

Møgeltønder

Set og sket

generalforsamling 2018

Generalforsamlingen  gik godt ,Gerda valgte ikke at forsætte ,så der blev valgt Jens Jensen  i bestyrelsen  og Povl Erik Frandsen ind som suppleant .Og maden var jo god som den plejer  alle blev godt mætte.

 

Julefrokost

Det var  en rigtig hyggelig aften god stemning og god musik ,og rigtig god mad,der var også mange gode gevinster ,til alle dem der var heldige  så det hele var bare perfekt

 

 

 

 

Andespil – november 2017

Vi havde en rigtig god aften ,der var godt besøgt  og der var mange der gik hjem med gode gevinster 

 

 

 

 

d.26.10.17 Hanne Risager

Vi havde en god eftermiddag med Hanne Risager ,der fortalte om broen ,hun var rigtig god til og fortælle ,så det var en fin eftermiddag og rigtig godt besøgt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

d.14092017 udflugt til Tv syd

Vi havde en rigtig fin tur til tv syd, først spiste vi på den gyldne hane ,hvor  vi fik dansk bøf med løg,der efter kørte vi til tv syd ,hvor vi blev modtaget af 2 damer.Vi kom op i et lokale hvor de fortalte om tv  syd og vi så film og fik kaffe og kage, der efter kom vi ned og se studiet og fik en rigtig hyggelig snak med Søren Vesterby og han tog sig rigtig god tid til det ,så det var så fint .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D 8 06 2017 Gril aften på Møllevej

Vi havde en rigtig god og hyggelig gril aften,der er nok aldrig blevet grinet så meget som det gjorde den aften ,det er nu synd for dem der gik glip af denne gode aften ,og maden var også god og en god æblekage til kaffen ,så det kunne ikke blive bedre .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så er der gang i forberedelse til  vores super gode gril aften på Møllevej, Vi hygger os ude ved Vadehavet.

 

 

 

 

 

 

D.23.05 2017

Heldagstur til Filsø.

Vi havde en rigtig flot tur ,vi besøgte først Kaj Munks Præstegård ,hvor en pige fortalte om præstegården og kaj Munk,hun var  utrolig god til at fortælle,derefter kørte vi til filsø ,der havde vi også en til at fortælle om hele naturen på Filsø og alt hvad der skete der .Da vi så havde været hele turen rundt, tog vi på vejen hjem og spiste vi på Brøns kro der fik vi stegt flæsk med kartofler og persillesovs ,en rigtig god dag .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

d.27.04.2017 kl 17.00

Møgeltønder pensionistforening

Introduktionskursus i brug af hjertestarter, der var 21 der deltog ,så det var flot og Carsten fra Randers guidede os fint igennem hvordan det fungerede og vores 2 sponser var også tilstede Alex Thomsen og Jan fra min Købmand det var så godt.

 

 

 

 

 

 

Verner Madsen(tidl.Brugsuddeler)
d.30.03.17 kl 14.00

Vi havde en hyggelig eftermiddag med Verner Madsen,det var lidt trist der ikke var så mange,men dem der var hyggede sig og Mona havde lavet en god rugbrødslagkage .

 

 

Ecco tur

d.16.03. 17 kl 10.15

Vi have en rigtig hyggelig og god tur til Ecco,meget spændende og se . Bagefter var vi henne på Bredebro kro og spise en rigtig stor bøf med løg og rødbeder kartofler og sovs.Så gik turen videre til Siltoft,hvor vi fik kaffe med dejlig kage til super lækkert

 

 

 

 

Fællesspisning

02.03.17 kl 18.00

Super aften  med rigtig god underholdning og en god stemning,vi fik hvidkålsbudding  og citronfromage og kaffe med kringle og småkager,og Betty spillede også rigtigt godt så hun fik os alle til grine ,hun var jo den søde clausjørgen,det gjorde hun  godt,men jeg tror også at hun havde det godt varmt

 

 

 

 

 

 

 

Banko

16.02.17 kl 14.00

Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag ti banko spild,der var 53 der deltog, i pausen fik vi Mona s rigtig gode fastelavns boller.så var vi klar til at spille igen.

 

 

C.C.Christiansen

02.02.17 kl.14.00

Det var en rigtig hyggelig eftermiddag  med C.C.Christiansen der viste sin sidste nye film.Det var helt fantastik at se alle de fugle så det kan vi være rigtig stolte over at vi bor i sådant et smørhul.I pausen fik vi en god lagkage og småkager så alle var velfornøjet.

 

 

 

Generalforsamling i Møgeltønder forsamlingshus

19.01.17 kl.12.00

Det forløb rigtig godt ,alle i bestyrelsen blev genvalgt og alle var glade,

og Mona  lavede  rigtig god mad til os og til kaffen vi hjembagte

småkager som Birthe havde bagt.   

 

 

 

 

Julefrokost

En super fantastik aften med 73 tilmeldte,synd for Dem der gik glip af denne aften,med super god mad og mange pakker til de heldige , alle var  i rigtig godt humør,der blev skålet og danset hele aftenen

 

 

IMG_0001IMG_0002IMG_0011

 

 

 

 

IMG_0006IMG_0004IMG_0005

 

 

 

 

 

         Adventshygge i Møgeltønder forsamlingshus

I samarbejde med socialdemokratisk forening havde vi en rigtig hyggelig eftermiddag, der blev lavet mange fine dekorationer og vi fik gløgg og æbleskiver og kaffe og kage.

 

 

IMG_0695IMG_0736IMG_0699

 

 

  Gammeldaws Andespil

Det var en rigtig hyggelig aften til vores andespil og vi var rigtig mange,der var flotte præmie steg- hamburgerryg-and og kalkun og der var også fine side gevinster. I pausen var der franskbrød med pålæg,så en super aften.

 

IMG_0633IMG_0635IMG_0634

 

 

Gert Eilrich

Det var en utroligt hyggelig  aften ,med Gert Eilrich, han var rigtig god til at fortælle og  meget humoristisk  og i pausen fik vi boller og chokoladelagkage og småkager så det var rigtig lækkert.

 


Klægager i Ballum

Vi havde en rigtig fin tur til Klægager. Da vi ankom fortalte Christian Lorenzen om historien om Klæager der efter gik vi ind i dagligstue hvor Ruth fortalte  hvad der skete i virksomheden og der blev serveret kaffe med boller lagkage og gode råd til slut sang vi fællessang med Else Kirsten .Vi kørte så en tur ud til vadehavet ,hvor vi fik en rigtig fin historie om den mindste sluse.Så det var en rigtig fin tur og meget og meget spændende at høre.

 

Grill aften Møllevej

Vi havde en rigtig god grill-aften ,der var rigtig mange der deltog, det var bare så godt,vi havde det rigtig hyggeligt og alle var rigtig glade og i godt humør.Maden vi fik var også rigtig velsmagende, der var flere forskellige slags grill kød og et meget stort bord med flere forskellige salater,derefter fik vi kaffe med hjemmebagte småkager,så det kunne  ikke være bedre,så det var en super aften.

 

IMG_0510IMG_0516IMG_0518

 

 

 

IMG_0511IMG_0515IMG_0519

 

 

 

 

Heldagstur til Fanø

Vi havde en utrolig fin tur til Fanø,vi havde Søren til at køre os .da vi kom til Fanø,stod Jesper klar til at vise os rundt , han var rigtig god til at fortælle og snakkede højt og tydeligt .Vi kørte en tur ud på  stranden og bagefter til Sønderho her så alle de gamle huse, bagefter køre vi videre til Albue Fuglekøje.Så sluttede vi af med en tur på Fanø bryghus . På hjemvejen var på Brøns kro,her fik vi kalvesteg ,det var så godt,alle var godt mætte  og glade.

IMG_0502IMG_0492IMG_0496

 

 

 

IMG_0464IMG_0460IMG_0474

 

 

 

Birgitte Thomsen fra lokalhistorisk arkiv

Birgitte viste os billeder fra Tønder kommune fra tiden 1950 til 1970 ,det nu var nu meget spændende at høre,der var  også nogle der havde arbejdet på de firmaer som hun viste .Der var 28 der var mødt op ,så det var fint og bagefter fik vi kaffe med kringle og æblekage og småkager  så det kunne ikke være bedre

Aftenbanko

Der var igen stor tilslutning til vores aften banko,der var 54 ,så det gik rigtig fint,til kaffen blev der serveret kaffe og franskbrød med pålæg ,så det var så godt.

IMG_0001IMG_0003IMG_0002

Virksomhedsbesøg på Campus

Vi havde en rigtig god dag på campus, der var 42 der var tilmeldt,vi fik fortalt  om undervisningen ,derefter blev vi vist rundt  i alle de spændende lokaler,det var utroligt flot,så man kunne godt havde lyst til at gå i skole igen.Derefter var vi henne og spise  i deres kantine,så det var en  rigtig god dag.

                                                               Fællesspisning

Det var en rigtig hyggelig  med god musik med old stars, maden var også super,stegt flæsk med persillesovs og saft budding med vaniljesovs. Efter middagen var der underholdning med 2 lokale fra byen Betty og Poul,de fik os alle til grine ,det var så godt.Det var synd for dem der gik glip af denne fine aften .

 IMG_0023IMG_0006IMG_0010

IMG_0001IMG_0007IMG_0017

 

 

                                             Banko

En rigtig hyggelig eftermiddag med 50 velmødte og nogle havde også deres børnebørn med ,i pausen var der kaffe og franskbrød med pålæg

IMG_0119 IMG_0137

 

Marianne Dement Tønder kommune

IMG_0007IMG_0010 (1)IMG_0002

 

 

 

Vi havde en hyggelig efter middag med 38 deltager Marianne, Karen og Lisbeth fortalte os og viste os forskellige øvelser vi  fik også at vide hvad der var bedst at spise, meget spændende.

 

Generalforsamling

IMG_0003IMG_0005IMG_0006

 

 

 

Der var  63  samlet til generalforsamling forløb godt,efter mødet blev der serveret frikadeller med stuvet bønder og kaffe med småkager Flg,gik ud af bestyrelsen  Matthias Jürgensen og  Christian Madsen Den nye formand er Betty la Cour Madsen to nye suppleanter er flg. Jens F. Jensen og Paul Erik Henriksen

 

IMG_0019IMG_0018IMG_0023

 

 

 

Julekoncert v/Lise Nees fra Korinth

God underholdning med populære sange

 

IMG_0004IMG_0006IMG_0009

 

 

 

 

Julefrokost

En rigtig hyggelig aften med god musik og mange gode indslag

IMG_0001IMG_0003IMG_0007

 

 

 

 

Advents forberedelse

I samarbejde med socialdemokratisk Forening

IMG_0015IMG_0023IMG_0022

 

 

 

 

Fortælling om pilgrimstur

Den 5. nov. var vi på Pilgrimstur med pastor, Erling Bjerrum Petersen fra Abild. Han var rigtig god til at fortælle om alle de ting og udfordringer man kan komme ud for på sådan en lang vandring, som han gjorde i Spanien .Der blev fuldt hus i vores “lille sal ” dvs. 35 deltagere . God eftermiddag .            Gerda

IMG_0003IMG_0006
IMG_0008

 

Banko

Den 22. oktober prøvede vi en anden måde at holde banko på nemlig et rigtigt gammeldags ANDESPIL med rigtige præmier dvs. : Kalkuner, ænder, hamburgerryg eller flæskesteg og så var der små sidegevinster til både højre og venstre side i form af forskellige glas med surt.Der var ca 70 deltagere og vi håber, de synes det var lige så sjovt ,som vi , bestyrelsesmedlemmer, gør.  Vi havde sagt at alle var vel kommen , ikke kun medlemmer.

 

Brøns Harmonika 

Den 8. oktober kl. 19  havde vi besøg af Brøns Harmonika . Det var 3 herrer, som sang og spillede mange forskellige melodier, hvor vi kunne synge med på nogle af sangene og der var da også plads til en kaffepause.Der var mødt 28 medlemmer op

IMG_0001 (1)IMG_0004

 

 

 

 

 

Eftermiddagstur til Broderup

 

 

Det var 28 forventningsfulde tilmeldte som drog til Broderup.Ved ankomst blev vi ført op i en kantin hvor der var dækket op til kaffe og smagsprøver. Først fik vi en rigtig god orientering og historie om mejeriet gennem tiderne og også et kig ind i fremtiden. God fortæller som også svarede på vore spørgsmål . Så var der mange forskellige smagsprøver lige fra drikkejuice over smør til mælk , ost af forskellig art ja  og endda en speciel hø ost . Mange af de særlige smage opstår ofte ved at nogle landmænd er med på, at de gennem foderet tilsætter noget,som f.eks. kommenfrø el. andet interessante ting til  deres besætning . De har svært ved at følge med efterspørgslen af deres varer men det er jo et luksusproblem.  Vi fik en god, guidet rundvisning og sluttede med en tur gennem deres lille butik, hvor man havde mulighed for at handle .En god tur.

IMG_0253IMG_0248IMG_0269

 

 

IMG_0263

IMG_0245

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *