Møgeltønders hekse sendt godt afsted

Vejrguderne var heldigvis med os og bidrog til en hyggelig aften, hvor omkring 300 voksne og børn mødte op, for at fejre Sankt Hans aften sammen. Slotsparken dannede smukke rammer om et arrangement, hvor børn og barnlige sjæle fik mulighed for, at lave deres egne hekse til bålet. Derudover blev der bagt snobrød, spilled bold og leget mellem de gamle store træer.  Andre hyggede sig ved de opstillede borde, med en grillpølse, kaffe og kage, is, øl og vand.

Jens Nissen,  formand for Møgeltønders borgerforening Tranen bød velkommen og overlod ordet til årets båltaler, lakalredaktør fra JV Jens L. Hansen.  Efter båltalen blev der traditionen tro sunget Midsommervisen, alt imens der blev sat gang i Sankt Hans bålet.

Der lød jubel fra børnene da ilden fik fat og deres hjemmelavede hekse fløj afsted mod Bloksbjerg. Efterfølgende var der atter mulighed for de tilbageværende, at hygge sig i slotsparken hvor der blev solgt grillpølser, fransk hotdogs, hjemmebagte kager, is, kaffe, øl og vand.

Alt i alt et vellykket arrangement. Det er dejligt med så god en opbakning fra de lokale, men også folk udefra. En god tradition, hvor ung og gammel mødes til nogle hyggelige timer. Tranen og MUIF takker for den gode opbakning og håber at se alle igen til næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *